top of page

Tekintsünk Jézusra, ne a járvány végére, hogy örömet találjunk

Vidámíts meg újra szabadításoddal, támogass, hogy lelkem készséges legyen. Zsolt 51:12

Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van tenálad, örökké tart a gyönyörűség jobbodon. Zsolt 16:11

Ezeket azért mondom nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök teljes legyen. Jn 15:11

Úr Jézus, hozzád jövünk ezen a napon, és hozzuk a barátainkat magunkkal, mert az evangélium személyes, de nem magánügy. Mindannyiunknak szüksége van arra, amit egyedül Te tudsz adni - új kegyelmet, friss távlatot és megújult örömet.

Mindannyiunknak van története a hibáinkról és a félelmeinkről, terhekről és gyengeségről, sebzettségről és elakadásokról, szívfájdalomról és vágyakozásokról. És mindannyian egyaránt osztozunk a járvány folyamatban lévő bomlasztó hatásában. Köszönjük, hogy mindig szívesen fogadsz kedvességgel, gyengédséggel és kegyelmet kegyelemre ajándékozol.

A mai igék fényében bátran, a szükségeinket hozva és várakozással imádkozunk. Állíts helyre minket a te megváltásod örömében. Amennyire boldogok leszünk, amikor majd ez a járvány távoli emlékké lesz, ebben a jelen helyzetben sóvárgunk a Te örömöd Lélek-táplálta megtapasztalására.

Mert a Te örömöd a mi erőnk, Úr Jézus – erőnk, hogy őszinték és sebezhetőek legyünk előtted. Erőnk, hogy bűnbánatot tartsunk, hogy reméljünk, és hogy várjunk Rád az eljövő napokban és hetekben. Mindenek felett, erőnk, hogy magasztaljunk téged, mert egyedül Te vagy méltó a szeretetünk kifejezésére és imádatunkra.

Hozz vissza bennünket az örömteli, gyermeki szeretetbe, amit akkor tapasztaltunk, amikor először találkoztunk veled (Jel 2:4). Az örömünk és az irántad való szeretetünk a Te irántunk való intenzív, páratlan és áldozatkész szereteted által gyúlt fel bennünk. Járvánnyal vagy járvány nélkül, mutasd meg nekünk hogyan akadályozzuk a Te örömünkért való imádságod megvalósulását életünkben.

A Te Lelked újítsa meg, üdítse fel és oldja fel a szívünket, Úr Jézus. Hálásan, alázattal és várakozással telve jövünk eléd. Nagyon is Ámen, így imádkozunk a Te legszentebb és legjobban szeretni tudó nevedben.

(Scotty Smith)

Kiemelt
Legutóbbiak
Archívum
kategóriák
Kövess itt is
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page