top of page

Töltsük meg a szívünket a beteljesedés reményével


De az ő ígérete szerint új eget és új földet várunk, amelyben igazság lakik. 2Pt 3:13

Mert nem angyalok uralma alá rendelte az eljövendő világot, amelyről szólunk. Zsid 2:5

Mennyei Atyánk, köszönjük a szívet szabadító és reményt tápláló igazságát ezeknek az igéknek. Van egy eljövendő világ, amely átformálja ezt a mostani elromlottat. Az Édenkert csak egy bemutató volt az eljövő attrakciókra – egy fülbesúgás, egy utalás nagyobb dolgokra, amiket terveztél számunkra.

A gondviselés, nem pedig a véletlenség irányít. A szépség, nem pedig a széttörtség érvényesül. Ez fantasztikus hír, ahogy egy új napot kezdünk jórészt még mindig ezt a vírusos történetet írva.

Atyánk, annyira örülünk annak, hogy a neved Megmentő és Gyógyító: egy Isten, aki gazdag irgalomban, dúskál kegyelemben és atyaian szuverén. Jézust azért küldted, hogy helyettesünk és Megváltónk legyen, tökéletes igazságunk és állandó Szószólónk, uralkodó Királyunk és visszatérő Urunk. Köszönjük neked!

Azon a dicsőséges napon, amikor Jézus visszajön, a világ megtelik a Te jelenléteddel, szépségeddel és szereteteddel. A gonoszt, amelyet levert Jézus a keresztje nyomán, teljesen és végérvényesen megsemmisíted. Alig várjuk!

A dolgok nem úgy vannak, ahogy a testi szemünk előtt látszanak. Te vagy, aki mindent abszolút irányítasz, és jobban szeretsz bennünket, mint azt mi el tudjuk valaha is képzelni. Nem mennyei csodát várunk, hanem Jézus, Téged a földre. Hit és nem félelem, remény és nem szenzáció kell betöltse a szívünket. Bár missziós szemlélet és Isten országa nagylelkűsége jellemezne minket, épp ennek a járványnak a kellős közepén is.

Atyánk, köszönjük, hogy a Te jellemedet formálod ki bennünk, s hogy a Te nagy gyógyító és megújító történeted hordozói legyünk. Mi Krisztusban vagyunk, és egészen kegyelembe göngyölten, ami minden mást felülmúl. Nagyon is Ámen, így imádkozunk Jézus dicsőséges és megbízható nevében.

(Scotty Smith)

Kiemelt
Legutóbbiak
Archívum
kategóriák
Kövess itt is
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page